Izvor:
22.06.2019 u 06:19
0

ONA JE GLAVNA SAVETNICA U VILI: ŠMIZLA NAPRAVILA POTPUNI HAOS, ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ! (FOTO)

MARIJANA POSLALA SRCEPARAJUĆU PORUKU BRATU: Od njenih reči i KAMEN BI ZAPLAKAO! U svakom oku pojaviće se SUZE nakon čitanja OVOGA!

Učesnica Parova, Jovana Novakov Šmizla, napravila je pravi haos u vili! Naime, ona se posvađala sa Ivanom Marinkovićem i tom prilikom su jedno drugom izrekli zastrašujuće uvrede!

VRIŠTI U DVORIŠTU NA SAV GLAS: Njihova veza joj je TRN U OKU, ne može da se pomiri da tim! Osula paljbu na NJU i IZVREĐALA je najstrašnije moguće!

Smiri se Jovana, nemoj da se nerviraš moraš da naučiš da se kontrolišeš! Nemoj tako da reaguješ! – posavetovala je Vesna Rivas!

SRUŠIO JOJ SNOVE KAO KULU OD KARATA: Mladen Vuletić se konačno izjasnio, a devojke su PALE U OČAJ!

Ivan kada se svađa ne bira reči nikada, to je strašno, udara tamo gde najviše boli! – dodala je ona!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter