Izvor:
22.06.2019 u 06:33
0

PONOVO ISTA PRIČA: IVAN MARINKOVIĆ NA KORAK DO LUDILA! (FOTO)

ONA JE GLAVNA SAVETNICA U VILI: ŠMIZLA NAPRAVILA POTPUNI HAOS, ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ! (FOTO)

Učesnik Parova, Ivan Marinković, više ne zna šta želi od svoje veze sa Jelenom Ilić! Naime, oni su se po ko zna koji put posvađali, i Jelena je završila u izolaciji! Međutim, kada je nakon što se malo otreznio shvatio gde mu je devojka, počeo je da plače i da je doziva!

MARIJANA POSLALA SRCEPARAJUĆU PORUKU BRATU: Od njenih reči i KAMEN BI ZAPLAKAO! U svakom oku pojaviće se SUZE nakon čitanja OVOGA!

On se povukao u tajnu sobu,i nije želeo da izađe sve dok Jelena Ilić ne bude van izolacije! Napokon kada je to dočekao ona je došla u tajnu sobu, da bi se on rasplakao, i počeo da je ljubi!

Jelena mu je uzvratila, ali više ukućani ne reaguju na njih, pošto je njihovom odnos zaista komplikovan!

SRUŠIO JOJ SNOVE KAO KULU OD KARATA: Mladen Vuletić se konačno izjasnio, a devojke su PALE U OČAJ!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter