Izvor:
24.06.2019 u 06:00
0

NEĆU DA GA PIPNEM VIŠE U ŽIVOTU: Shvatila je da je OVO najbolje za nju!

JELENA NA RUBU NERAVA! NE ZNA ŠTA DA RADI: Neće više ni OVO da deli sa Ivanom!

Jelena Ilić se jedva suzdržava da ostane smirena i pribrana, jer se njena višemesečna veza sa Ivanom Marinkovićem trajno završila, kako ona kaže.

– Ja kako znam i umem samo da se sklonim, čak i kada čujem provokacije od njega, samo da se sklonim… ne mogu da zamislim šta sada može da mi radi. Ne pada mi napamet da ga pipnem više u životu – rekla je Jelena.

JOŠ JEDNA ROMANSA JE GOTOVA! NAPUSTILA JE DEČKA: Nije mu LAKO, ali MORAO JE DA SE POMIRI SA TIM! (FOTO)

– Samo ne znam kako ću da se suočim da slušam šta će da pričaju sutra, šta će da pišu. Možda je bolje što se to desilo ovde a ne napolju, samo bih se nadala da će biti bolje, da će se promeniti a nema ništa od toga.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter