Izvor:
24.06.2019 u 11:21
0

KAKO JE VITEZ PAKLENOM ZMAJU STAO NA REP: Ne zanima me da li je MUŠKO ILI ŽENSKO!

U "Jutarnjoj kafici" se govori o ljubavi sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, koja je razmatrala sa učesniima "da li ljubav boli?".

U vili Parova smo makar jednom videli scenu ljubavnih parova da njihova ljubav itekako "ima batinu, ali ono što je takmičare zanimalo je "ko je kolovođa svih priča?".

Natalija Vukmanović, najstarija učesnica rijalitija, okarkterisana je kao beskurpuluzna i kao neko kome "niko nije stao na rep".

Ipak, Aleksandar Požgaj smatra da je njegov "mač sasekao glavu ovog zmaja", pa dodao:

– Ja sam toj ženi stao na rep, kad sam video ko je ona i šta je, saznali smo sinoć i da je lopov. U njenom ormanu pronašli smo mnoge stvari, preparate, garderobu ostalih učesnika – rekao je Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter