Izvor:
10.05.2019 u 18:00
0

UZ NJEGA JE VRHUNAC ZAGARANTOVAN: Obratite pažnju na tri manira!

Šarmantan

Osoba koja je spremna na sve, bilo to moralno ili ne, kako bi postigla svoj cilj možda nije idealan životni saputnik, ali je garantovano dobra u krevetu. Ako se topite pred njim već u kafiću, budite uverene da će u spavaćoj sobi biti mnogo, mnogo bolje.

Obraća pažnju na detalje

Čak i nebitne sitnice, recimo to što uvek prekrštate levu nogu preko desne kada sedite. Čovek koji obraća pažnju na baš svaku sitnicu u vezi sa vama biće podjednako pažljiv i u seksu i detaljno će se posvetiti vašem zadovoljstvu.

Koristi ruke

Nisu u pitanju muškarci bez manira, već tip muškarca koji uz vašu dozvolu voli da vas dodirne po kosi ili obrazu. Ako tako rado koristi ruke a ne ode predaleko – on je neverovatan ljubavnik.,

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter