Izvor:
14.10.2016 u 00:41
0

SKANDAL POTRESA LJUBAVNI PAR: Ovako je Dalila REAGOVALA kada je saznala da će se njen dečko uskoro OŽENITI! (FOTO)

Već danima se piše o novonastaloj ljubavnoj vezi između Dalile Mujić i Mirze Mehovića koji Mujićevu obasipa skupim poklonima i poklanja joj ogromnu pažnju koju izgleda nije imala sa Crnogorcem Mladenom Vuletićem.

Međutim, anonimni izvor koji je pisao našoj redakciji rekao je da Mehovići ne podržavaju Dalilu, te da ga mole da se vrati kući i da dođe svesti. Takođe, izvor je istakao da Mirzu čeka žena koju će uskoro oženiti, a koju je pronašla njegova porodica. Dalila je ovu vest videla na našem portalu, te se danas slikala sa svojim dečkom i prokomentarisala njegovu navodnu ženidbu. Pogledajte kako:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter