Izvor:
14.10.2016 u 03:57
0

PORODICA ODLUČILA: Evo ko je devojka koju će Mirza oženiti!

Mirza Mehović, novi dečko bivše učesnice četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalile Mujić, obećan je drugoj devojci kako nam otkriva naš anonimni izvor dobor upućen u celu situaciju.

-Prema njihovim starim običajima mlada mora da bude nevina i ne sme imati momka pre braka. Mirza i njegova obećana devojka su se upoznali, a onda su roditelji odlučili da kupe mladu. Ta devojka je odrasla na selu, skromna je i prelepa. Održava svojih sedam sestara i nije joj ništa teško uraditi. Mirzi je rečeno da, ukoliko ne želi da ispoštuje oca i njihov stari običaj, može da traži sebi odmah neki posao. Nije lepo da se ismejavaju tim našim običajima, ni mi se ne ismejavamo ničijima, i zato da Bog dragi da da smo živi i zdravi – rekao nam je naš anonimni izvor.

Ime devojke ne možemo da vam otkrijemo, jer njena porodica ne želi medijsku pažnju i ne žele sebi da prave probleme zbog celokupne situacije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter