Izvor:
20.10.2016 u 01:50
0

„PAROVI“ SE BLIŽE: GASTTOZZ konačno otkrio da li će biti učesnik PETE SEZONE!

Nenad Marinković Gasttozz je ovih dana u gužvi jer priprema spot za svoju pesmu "Namerno" koja ovih dana treba da izađe, te je odlučio da se ne eksponira u javnosti do tada.

Kako čitaoci našeg portala, ali i gledaoci Happy televizije non-stop pitaju kada počinje peta sezona najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi", ali i ko će učestvovati u njemu, Gasttozz je za naš portal otkrio da li će biti ukućanin luksuzne zemunske vile.

Trenutno se bavim mojim spotom u koji sam uložio dosta truda i mislim da će se publici i svima onima koji me vole dopasti, tako da ne razmišljam o rijalitiju ili nečemu drugom. Fokusiran sam samo na spot, pesmu i naravno moje nastupe – bio je iskren Gasttozz.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter