Izvor:
20.10.2016 u 02:51
0

IPAK ZAJEDNO: Ovako se Zorica i Gasttozz pripremaju za početak „PAROVA“?! (FOTO)

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić uživali su na žurki u jednom beogradskom klubu, a sudeći po fotografiji koju je Dukićeva objavila na Fejsbuku, oni su se proveli i više nego odlično.

Naime, Zorica je za ovakvu priliku obukla kratak teksas šorts, crnu majicu sa dekolteom, a na sve to je zavezala kariranu košulju i time privukla svu pažnju na sebe. Ipak, ono u šta su svi gledali bio je Gasttozz koji je u jednom trenutku poljubio Zoricu u grudi, a to je uhvatio fotoaparat. Njih dvije su baš bili bezobrazni.

No, neko od fanova je napisao da se Gale i Zoka pripremaju za petu sezonu "Parova", a ako se ovako pripremaju, onda će biti veoma vruće u vili. Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter