Izvor:
20.10.2016 u 22:49
0

VESNA PORUČILA SVIM PROTIVNIČKIM FANOVIMA KOJI SU JE NAPDALI: Evo šta kaže ona o tome da li je LJUBOMORNA na MLADE! (FOTO)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Vesna Pajić Rivas, tokom boravka u najpopularnijoj vili na Balkanu, bila je četo meta napada protivničkih fanova.

Vesna se posebno našla na udaru zbog česte svađe sa dosta mlađim učenicima od nje.

Zbog toga su je fanovi iz suparničkih tabora optužili da je ona ljubomorna na mlađe učesnike, i da bi dala sve da je sada u njihovim godinama.

Vesna je sada nakon četiri meseca odlučila svima da im odgovori.

-razmišljam, dok gledam na hiljade fotki sa raznih nastupa,o nekim komentarima ostrašćenih fanova suprotnih tabora…da sam u Vili Parova bila "ljubomorna" na mlade i to devojke…ja…koja sam stalno okružena mladima,radim sa njima,od mnooooogih napravila zvezde u njihovom poslu,podržala,pomogla,ulagala,na oko stotinu humanitarnih koncerata učestvovala i donirala i slepima,i invalidima i beskućnicima i koju mladi i vole i poštuju…nekad pomislim dali istim očima gledamo i istim ušima slušamo – napisala je Vesna.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter