Izvor:
12.08.2019 u 19:25
0

CRNO MEČE ISPRED VILE PAROVA STIŽE: NA NJEGOVU PESMU SVI SU OTKIDALI, U OSMOJ SEZONI OTKRIĆE SVE O SEBI! OVO JE JEDINI USLOV ZA ULAZAK! (FOTO)

MLADI TATA OTIŠAO POD NOŽ: NIKOLA LAKIĆ NIJE MOGAO DA IZDRŽI, PUNOG SRCA PRED SVIMA URADIO OVO! (FOTO)

Pevač Deni Boneštaj jedan je od potencijalnih učesnika nove osme sezone Parova! Naime, ovaj nekada popularni pevač spreman je da se potpuno ogoli i javnosti otkrije apsolutno sve o sebi ali za to postoji jedan uslov!

POTVRDILA TVRDNJE DA JE SVE GLUMA: IZABELA ALIJOSKI IZJAVILA LJUBAV KADRI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ALI JE “UKRALA” TEKST KOJI JE VEĆ RANIJE NAPISAN!? (FOTO)

Deni želi da se oproba u ovom formatu emisije, i spreman je da apsolutno otkrije sve detalje koje su javnost oduvek interesovale, ali takođe postavio je jedan uslov! Naime, on želi da se do vile Parova, doveze upravo crnim mercedesom i da ima svoje lično obezbeđenje do samog ulaska u najpoplarniju i najglamurozniju vilu na Balkanu! Njemu nisu bitne previše pare, koliko mu je bitno to da upravo uđe uz svoju nekada popularnu pesmu koja ga je dovela do vrhunca karijere! – rekao je izvor blizak pevaču!

BORILA SE KAO PRAVA SPARTANKA: ILIJANA VAGIĆ IPAK IMA JEDNU SLABOST! (FOTO)

Izgleda da se sprema spektakularni ulazak novih stara velelepne vile u Zemunu!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter