Izvor:
13.08.2019 u 13:34
0

PREŽIVALA STRAŠAN TEROR: IRMU OTELI NAORUŽANI MUŠKARCI , PRETILI DA ĆE JE BACITI U SKADARSKO JEZERO! (FOTO)

HAOS: DINA GALORINI ZAVRŠILA U ĆORCI U ŠAPCU tri sata provela u pritvoru?! (FOTO)

Irma Sejranić umalo je stradala dok je turistički obilazila Skadarsko jezero! Ona je ušla u pogrešan brodić, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu momaka albanske nacionalnosti.Kako Irma otkriva, odmor u Crnoj Gori umalo se pretvorio u horor film. Naime, kako je za nju odmor u Budvi trajao duže od preko dve nedelje, ona je jednog popodneva na poziv prijatelja odlučila da ode do Bara i da poseti prelepo jezero koje se nalazi na granici Crne Gore i Albanije. Nije ni slutila kakav haos je čeka.

SVE PUCA NA NJOJ Nina Prlja obukla dekoltiranu haljinu i izbacila ogromne grudi! (FOTO 18+)

Irma je ponekad kao muva bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negde. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i lepote, njihovih plaža, ona je htela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dela gde se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla ujedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka. Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno telo sve vreme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smejali, praveći se da je ne razumeju – kaže izvor blizak atraktivnoj pevačici, pa dalje nastavlja.

NAJBRUTALNIJI RASKID U VILI: Sasuo joj sve u LICE, i ostavio na CEDILU! (FOTO)

– Onda je jedan od njih prišao i uneo joj se u facu: "Lepotice, je l' znaš gde te mi sada vodimo? Takva mačka može da zaradi velike pare. Takva plava lepotica može da živi kao kraljica. Ideš s nama i nema ti povratka. Ako kreneš da praviš probleme, letiš na dno jezera. Je l' ti jasno?", rekao joj je jedan od njih na srpskom sa čudnim naglaskom. Irma je počela da plače, da ih moli da je puste. Oni su se sve vreme samo smejali i provocirali je. Posle dvadesetak minuta agonije, za Irmuje naišao spas. Naime, njen prijatelj je od lokalnih momaka saznao u koji je brodić Irma ušla, pa se odmah dao u poteru za njom. Brzo ih je sustigao, a ona je bukvalno preskočila iz otmičarskog brodića u brod svoga prijatelja. Nasilnici su zapalili, a prijatelj je Irmi kasnije objasnio da su u pitanju provokatori, pijanci koji uživaju u tome da uteruju strah u kosti meštanima Bara, ali da nije siguran šta bijoj se desilo da on nije došao da joj pomogne", završava izvor.

MILIJANA JE IMALA BRAK PRE MILOJKA: Pokušala je da sakrije OVO, ali dokazi su isplivali! (FOTO)

Ti minuti bili su užasni. Mislila sam da je sa mnom gotovo, videla sam da imaju noževe i već sam videla kako me ubadaju ibacaju na dno jezera. Sam bog me je sačuvao od manijaka. – rekla je Irma.

USKORO STIŽU NOVE GRUDI: Galorinijeva OBAVILA SLIKU sa operacionog stola! (FOTO)

Happytv.tv / Rijaliti
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter