Izvor:
13.08.2019 u 15:59
0

KONAČNO JE NAŠAO PRAVU: GASTOZ JE REŠIO DA PRED SVIMA PRIZNA, ONA JE TA! (FOTO)

IMALA JE SE*S U RIJALITIJU, SADA IDE KORAK DALJE: JEDNA OD NAJSKANDALOZNIJIH PEVAČICA ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA!? (FOTO)

Bivši učesnik i dvostruki pobednik Parova, Nenad Marinković Gastoz, konačno je priznao da je srećan i zaljubljen! Naime,on je svima otkrio da pored sebe ima upravo onu koju je želeo za ceo život!

BIVŠA UČESNICA DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: ALEKSANDRA VASILJEVIĆ NAPRAVILA SKANDAL U HOTELU ZBOG NJEGA?! (FOTO)

On sa svojom lepšom polovinom uživa na letovanju u Budvi, i ne trude se da se sakriju od javnosti, jer kada on voli nema razloga da krije i spreman je da uradi sve za svoju volju! Kako bi i svojim fanovima otkrio da je srećan objavio je fotografiju na kojoj se vidi da uživa sa svojom izabranicom!

PREŽIVALA STRAŠAN TEROR: IRMU OTELI NAORUŽANI MUŠKARCI , PRETILI DA ĆE JE BACITI U SKADARSKO JEZERO! (FOTO)

Ovo je razočaralo njegove obožavateljke koje su se nadale da će biti na njenom mestu, ali zato je onima koji ga zaista vole drago da je konačno našao mirnu luku za sebe!

HAOS: DINA GALORINI ZAVRŠILA U ĆORCI U ŠAPCU tri sata provela u pritvoru?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter