Izvor:
13.08.2019 u 17:05
0

POTPUNI OBRT: OVO JE VELIKI ŠOK ZA SVE, LAKIĆ OSTAVLJA COKU I LAZARA, OVO JE PRAVI RAZLOG!? (FOTO)

KONAČNO JE NAŠAO PRAVU: GASTOZ JE REŠIO DA PRED SVIMA PRIZNA, ONA JE TA! (FOTO)

Bivši ukućanin Nikola Lakić šokirao je sve fanove svojom odlukom! Naime, on je rešio da ostavi svoju devojku Aleksandru Coku Tasić i sina Lazara kod kuće kako bi mogli da uživaju i da ih niko ne ometa, dok je on rešio da ode i bude glava porodice!

IMALA JE SE*S U RIJALITIJU, SADA IDE KORAK DALJE: JEDNA OD NAJSKANDALOZNIJIH PEVAČICA ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA!? (FOTO)

Nikola je veoma požrtvovan otac, i on bi najviše voleo da bude sa njima po ceo dan, ali ipak zna da bi to dovelo do toga da potroše sve pare od honorara i da ponovo budu na nuli! Zbog toga je rešio da novac koji ima uloži u privatni biznis i na taj način obezbedi svoju porodicu na duže staze! On ima ideje koje želi da realizuje i na taj način bude potpuno bezbrižan! – rekao nam je izvor blizak paru!

BIVŠA UČESNICA DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: ALEKSANDRA VASILJEVIĆ NAPRAVILA SKANDAL U HOTELU ZBOG NJEGA?! (FOTO)

Zato se Coka ne ljuti što mora da ih ostavi kući na sat ili dva same jer zna da mora da iskoristi sve što može, kako bi imali svoj dom pun sreće i ljubavi! – dodao je on!

Izgleda da Nikola još jednom pokazuje da je položio životni ispit, i da će biti pravi otac i suprug koji će uvek biti uz svoju porodicu!

PREŽIVALA STRAŠAN TEROR: IRMU OTELI NAORUŽANI MUŠKARCI , PRETILI DA ĆE JE BACITI U SKADARSKO JEZERO! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter