Izvor:
21.10.2016 u 22:44
0

ZBOG OVOGA MORATE GLEDATI „SPECIJAL“: Jovana Jeremić EKSKLUZIVNO otkriva najbitnije DETALJE o novom RIJALITIJU!

Kao što ste navikli prethodnih dana, i večeras će voditeljka Jovana Jeremić razgovarati sa takmičarima muzičkog kampa "Maldivi" koji se nedavno završio, a u kojem se kao najbolji pevač pokazao Petar Holovčuk, a najbolji rijaliti igrač Milica Lukić.

Gosti u studiju biće Stefan Luković, Ana Mirković i Gula harmonikaš koji je sa pevačima provodio dosta vremena, a pored njih i modni fotograf i reditelj Dejan Milićević i novinarka Katarina Lekić. Voditeljka će razgovarati sa njima o muzičkom takmičenju koje je iznedrilo dobre pevače, a pored toga, pričaće i o novom rijalitiju "Snajke" koji uskoro počinje sa emitovanjem.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte najnovije informacije o rijaliti formatu koji se uveliko priprema!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter