Izvor:
14.08.2019 u 11:28
0

MLADEN VULETIĆ POSTAO OTAC: Vickasti Crnogorac obelodanio LEPE VESTI na Instagramu! (FOTO)

Pročitajte i: ŽIVOT NA TOČKOVIMA: Dalila i Dejan se ne smiruju, stigli u prestonicu BiH a tamo ih sačekalo neprijatno iznenađenje! (FOTO)

Pobednik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Mladen Vuletić, privlači pažnju svakim svojim korakom.

Naime, Vuletić je poznat kao veliki šoumen, ali i zavodnik, pa se njegovu vernu publika najviše zanima sve vezano za njegov ljubavni život.

BROJIMO SITNO DO PRVOG DUETA: Nova pesma poznatog RIJALITI PARA ugledaće svetlost dana! (FOTO)

Publika koja prati kretanje vickastog Crnogorca zna da je ovo leto posetio Crnogorsko primorje, pa je iz tog razloga mnoge zabrinuo njegov najnoviji status:

BIVŠU UČESNICU "PAROVA" OTELI NAORUŽANI ALBANCI? Region na nogama, mi pružamo PRAVU ISTINU na videlo! (FOTO)

– Šta se desi u Budvi, rodi se u Beogradu – napisao je pobednik "Parova" na svom Insta storiju i pokrenuo lavine komentara.

Naravno da je u pitanju samo još jedan duhoviti potez Vuletića, a sigurni smo u to da njegov smisao za humor nikada neće iščeznuti.

Happytv.rs
Foto: Instagram/mladenvuleticdjoma

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter