Izvor:
14.08.2019 u 15:36
0

SADA SU POTPUNO SPREMNE: NAKON OVIH PROMENA NIKO NEĆE MOĆI DA IM ODOLI! (FOTO)

JELENA ILIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: IVAN SE PONOVO RODIO, MOJI ĆE GA PRIHVATITI! (FOTO)

Bivše učesnice rijaliti šou programa Jovana Novakov Šmizla i Dina Galorini, podvrgle su se hirurškom zahvatu kako bi promenile ono što im je najviše smetalo na njihovom telu i zbog čega su smatrale da nisu dovoljno lepe!

SADA JE ZVANIČNO! Ivan Marinković i Jelena Ilić najavili povratak u RIJALITI! (VIDEO)

Njih dve su za sada dobro i oporavljaju se nakon operacije jer su puštene na kućno lečenje! Nije bilo potrebe da ih više zadrže na klinici, jer sve je prošlo u najboljem redu i do sada nije bilo nikakvih komplikacija! Pored toga njih dve su presrećne jer konačno izgledaju onako kako su želele! – rekao je izvor blizak bivšim učesnicama!

NINA PRLJA IZBACILA DEKOLTE ZA MEDALJU: Voditeljka zapalila društvene mreže zanosnim poprsjem! (FOTO GALERIJA)

Da je sve proteklo u najboljem redu potvrdila nam je i Dina Galorini u izjavi za naš portal!

Za sada je sve u redu, ispalo je baš kako treba! Pustili su nas na kućno lečenje pa ćemo za par dana ići na kontrolu kako bi se lekari a i mi uverili da sve teče kako je planirano. – rekla je Dina!

MLADEN VULETIĆ POSTAO OTAC: Vickasti Crnogorac obelodanio LEPE VESTI na Instagramu! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter