Izvor:
14.08.2019 u 16:47
0

NE MORA VIŠE DA SE SKRIVA: TEA NAPRAVILA DRASTIČNE PROMENE! (FOTO)

VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Coka je imala brutalnu poruku za sve hejtere! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Teodora Radojičić, potpuno je promenila svoj lični opis! Naime, dok je boravila u vili Parova, ljudi su često imali zamerke na njen izgled, i dok su jedni tvrdi da odlično izgleda oni drugi su govorili da ima višak kilograma!

SADA SU POTPUNO SPREMNE: NAKON OVIH PROMENA NIKO NEĆE MOĆI DA IM ODOLI! (FOTO)

Međutim, kada se sve završilo sela je i pogledala istini u oči! Nakon toga rešila je da se prepusti najboljim lekarima koji su njen izgled doveli do savršenstva! Sada za Teom uzdišu mnogi muškarci koji se trude da osvoje njeno srce ali kao što je pričala u vili zapravo je jedna neosvojiva tvrđava za čije srce moraju dobro da se potrude!

JELENA ILIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: IVAN SE PONOVO RODIO, MOJI ĆE GA PRIHVATITI! (FOTO)

Sada ponosno pokazuje svoje telo na plažama tokom letovanja i nema razloga da se stidi o čemu svedoče i fotografije!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter