Izvor:
15.08.2019 u 08:14
0

IZABELA ALIJOSKI SE UMEŠALA U RAT JK I ACE LUKASA: Niko nije mogao da veruje šta se RIJALITI takmičarka DRZNULA da uradi! (FOTO)

Pročitajte i: BAŠ MU SE POSREĆILO, MLADENOVA DEVOJKA U BLAGOSLOVENOM STANJU: Pobednik sedme sezone uskoro postaje OTAC! (FOTO)

Estradni rat između popularne pevačice Jelene Karleuše i njenog kolege, Aca Lukas, ovih dana "trese" domaću estradu.

Naime, trećeplasirana takmičarka rijaliti programa "Parovi" izvesno je da prati šta se dešava na domaćoj estradi, pa je rešila da da svoj sud na temu popularnog estradnog duela:

– Pratim danas ovaj "Instagram rat" između Karleuše i Lukasa i kontam sledeće.. Ovo što JK, to ona napiše… Međutim, onaj roman Lukas ne može da sastavi. Možda njega ima u manjem delu, nije nešto toliko rečit, a na sve to može da bude marketing – napisala je Izabela na svom Insta storiju.

POTEZ KOJI JE ŠOKIRAO NJEGOVU ARMIJU: Pobednik "Parova" u TOTALNO DRUGAČIJEM SVETLU! (FOTO)

MILIJANA SPECIJALNO ZA HEPI PORTAL OTKRILA SVE DETALJE LETOVANJA: "Milojko nije sa mnom, ali smo non stop na vezi…"! (FOTO)

Da li je pametno rijaliti učesnici da komentariše ratove između mnogo popularnijih ličnosti sa estrade, ostaje da vidimo. Nije isključeno da će doditi i odgovor od aktera istog, ostanite uz Happy portal da saznate.

Happytv.rs
Foto: Instagram/izabela_Alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter