Izvor:
15.08.2019 u 11:49
0

DALILA I DEJAN NAPRAVILI POMETNJU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Sve OČI bile su UPRTE samo u njih! (VIDEO)

Pročitajte i: IZABELA ALIJOSKI SE UMEŠALA U RAT JK I ACE LUKASA: Niko nije mogao da veruje šta se RIJALITI takmičarka DRZNULA da uradi! (FOTO)

Fanove rijalitiprograma "Parovi" zanima svaki korak pobednice pete sezone, Dalile Dragojević, i njenog supruga Dejana.

Nakon putovanja u Beč i Sarajevo, jedini bračni par koji je krunisao svoju vezu nakon rijalitija odlučio je da se prepusti i čarima mora, pa su se otisnuli na Crnogorsko primorje.

BAŠ MU SE POSREĆILO, MLADENOVA DEVOJKA U BLAGOSLOVENOM STANJU: Pobednik sedme sezone uskoro postaje OTAC! (FOTO)

Dragojevićka se nakon učešća u "Parovima" posetila poslu na društvenim mrežama, gde je prati armija pratilaca, a to ne bi bilo tako da svi njeni sadržaji nisu ekstremno zanimljivi.

Naime, poslednjim video nasmejala je brojne fanove kada je snimila Dejana kako šeta Budvom, ali i pliva u Jadranskom mora ni više ni manje nego sa krofnom.

O čemu je tačno reč, možete pogledajti u videu OVDE!

SPEKTAKL KAKAV DO SADA NIJE VIĐEN U SVETU! OSMA SEZONA "PAROVA" POČINJE SVADBENIM ZVONIMA: Omiljeni par rešio da stane na LUDI KAMEN PRVOG dana novog serijala!

Happytv.rs
Foto: Instagram/dalila:dragojevic.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter