Izvor:
15.08.2019 u 11:55
0

DUŠMANI ĆE PREPUĆI OD MUKE: Izabela upoznala Elvina sa OMILJENIM članom PORODICE! (FOTO)

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić jedan su od omiljenih parova sedme sezone rijaliti program "Parovi".

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram omiljeni par se ne razdvaja, a fanovi željno išečkuju da vide svaki njihov sledeći korak.

Naime, iako za sada ne otkrivaju da li će ući u najnoviji serijal popularnig rijalitija, Elvin i Izabela ne propuštaju priliku da pokažu svaki deo svoje intime, Lepa Izabela ne ispušta Kadrića iz vida, a upoznala ga je i sa svim članovima svoje porodice. Poslenje slike na kojima se jasno vidi sa de Kadra druži sa najmlađim članom uže porodice Alijoski, desetogodišnjim Izabelinim bratom, samo dokazuje da je šarmanti Sarajlija itekako prihvaćen od strane svih članova.

Pogledajte fotografiju ispod, pa zaključite sami:

Happytv.rs
Foto: Instagram/izabela_alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter