Izvor:
16.08.2019 u 18:25
0

ZAPRETILA ZETU:Hoće da plati Elvinu prvu pesmu, ali ima samo jedan uslov za njega pogledajte i koji! (FOTO)

NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE RADOSNICE: DINA GALORINI OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Slađana Petrović rešila je da snimi svom zetu Elvinu Kadriću pesmu! Naime, ona je spremna da uloži novac kako bi najbolji autori radili na pesmi, ali za uzvrat traži deo profita!

LUKSUZNA VILA SE SELI IZ ZEMUNA: ZA PAROVE OSAM SPREMA SE PRAVI SPEKTAKL?! (FOTO)

– Spremna sam da uložim novac u njegovu karijeru i pesmu, ali se meni taj novac mora vratiti i dodatno zaraditi! Kao što znate svako ulaganje mora da se isplati! Niko ne može da vam kaže da će samo nešto uzeti a ništa neće dati! Možda bi radila kao PR menadžer pa bi tako dobila novac nazad. – rekla je Slađa!

OVAKVA VENČANICA NIJE VIĐENA NA BALKANU: IVANIA JE SPREMNA DA NJEMU IZGOVORI SUDBONOSNO DA! (FOTO)

Izgleda da Slađa ništa ne radi bez profita pa tako da ako Elvin želi da bude uspešan ipak će morati da podeli novac sa budućom taštom!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter