Izvor:
16.08.2019 u 20:15
0

ELVIN KADRIĆ PROPO, ISPLIVALI DOKAZI DA ZA NJEGA NIJE MIKROFON: NIKO MU NE DOLAZI NA NASTUPE!? (FOTO)

Još od samog ulazka u sedmu sezonu rijaliti show programa “Parovi”, Elvin Kadrić Kadra istakao je pevanje kao svoju primarnu profesiju pored fudbala koji nikada nije igrao profesionalno.

On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili kako bi zapevao i raspoložio sve ukućane ali i gledaoce pesmama kojima je to teško uraditi no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je reč o izboru muzičkog pravca.

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su se otisli u svet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane no to se nije desilo. Čak i ako je imao par nastupa po mesnim zajednicama u Nemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni bribližan nivo svojih kolega.

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja a na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija iz Hadžića brzo zaboravio no oni nikako nisu zaboravili na njega te su danas na jednoj od fan stranica na kojoj se redovno diskutuje o učesnicima “Parova” isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.

Na pitanje da li ima snimke od sinoć- predpostavlja se sa nastupa Elvin je odogovrio

“Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio”

Da li će Elvin Kadrić ući u osmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” i nastaviti sa pevačkom karijerom ostaje nam da vidimo.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter