Izvor:
17.08.2019 u 08:27
0

POKUŠAVAJU DA JOJ SMESTE: ALEKSANDRA MARJANOVIĆ SVE PRIJAVILA POLICIJI, NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE SNAŠLO?! (FOTO)

UDARA KONTRU IVANU MARINKOVIĆU: POZNATI PEVAČ LEGAO PREKO MILJANE KULIĆ , ONDA JE USLEDIO ŠOK ZA SVE! (FOTO)

Aleksandra Marjanović imala je zapaženu ulogu u sedmoj sezoni rijaliti show programa “Parovi” no to je bilo samo u situacijama kada je bila spajana sa nekim od muškaraca koji su boravlili sa njom u zemunskoj vili.

ELVIN KADRIĆ PROPO, ISPLIVALI DOKAZI DA ZA NJEGA NIJE MIKROFON: NIKO MU NE DOLAZI NA NASTUPE!? (FOTO)

Ona je za sebi davala bezbroj komplimenata svakodnevno te primala poklone od navodnog dečka koji joj je svake večeri slao obroke kao i slatkiše što je bilo protumačeno kao ljubav od spolja no Aleksandra se na to nije osvrtala kao što se nije ni osvrtala na navode da joj se sviđa Elvin Kadrić Kadra, jedan od bivših favorita prošle sezone.

"PIJANDURA I SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinkoviću izvređali dete, evo kako je on reagovao na pogrdne komentare! (FOTO)

Aleksandra po svemu sudeći jeste prijala blizina Elvina Kadrića i jasno se moglo videti da je sa njim flertovala dok je trajao rijaliti no ono što je bacilo maglu na sve ono što je ona uradila u sezoni iza nas jeste skandalozna prepiska koja je isplivala na jednoj od fan stranica rijalitija “Parovi"

ZAPRETILA ZETU:Hoće da plati Elvinu prvu pesmu, ali ima samo jedan uslov za njega pogledajte i koji! (FOTO)

Kako se u prepisci navodi Aleksandra mrzi druge ljude, sve što je radila bila je isključivo igra i još mnoge druge stvari koje su u najmanju ruku skandalozne! Povodom ovoga kontaktirali smo i samu akterku navodne prepiske!

Ne mogu da verujem čime se ljudi bave! Pošto je reč o ugrožavanju moje ličnosti i stavljanju direktne mete na moje čelo, odlučila sam da sve prijavim policiji pa će dalje da se oni bave time, i da vidimo kome je to zabavno da pravi lažne prepiske! – rekla je specijalno za Happy portal!

NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE RADOSNICE: DINA GALORINI OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA! (FOTO)

Happytv.tv
Foto.Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter