Izvor:
19.08.2019 u 10:22
0

IMA SE MOŽE SE: MILI SE SPREMA ZA NOVU SEZONU, NAJVIŠE PARA JE DAO NA OVO?! (FOTO)

BILA LUDA ZA NJIM: PEVAČICA ORALNO ZADOVOLJILA BIVŠEG UČESNIKA PAROVA NASRED KLUBA, NI KONOBARI JOJ NISU SMETALI?! (FOTO)

Bivši učesnik Parova, Milutin Radosaljević Mili, rešio da se dobro pripremi za osmu sezonu rijaliti šou programa "Parova"! Iako se često hvalio da je jedan od najvećih poznavaoca brendova, mnogi su ga prozivali da zapravo nema pojma šta nosi, da su to obično kopije i da ne treba da se hvali time!

RAZBESNELA SE PA POSLALA JASNU PORUKU ONIMA KOJI IH “HEJTUJU”: “NAUČITE RAZLIKU, STOKO”! (FOTO)

Međutim, Milutin je sada rešio da se pripremi dobro za osmu sezonu, ukoliko dobije poziv, kako bi pokazao svojim cimerima svoju novu odeću na koju je potrošio gotovo ceo honorar! On je uslikan u jedan poznatom tržnom centru kako obilazi radnje sa skupocenim brendovima koji će biti deo njegove nove kolekcije!

MILJANA POLUDELA OD BESA NAKON IVANOVE PORUKE: KULIĆEVA MU ZABRANILA DA VIDI DETE NAKON OVOGA!? (FOTO)

Da li će se Milutin naći u osmoj sezoni, ili će pak svoju odeću moći da reklamira van vile, saznaćemo uskoro kada se ujedno i počinje nova sezona najpolarnijeg rijaliti šou programa Parovi!

SUROVO: Sada i Lakić napada Draganu, poruka koju je poslao će je ŠOKIRATI! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter