Izvor:
19.08.2019 u 07:17
0

PRAVI SKANDAL MAJSTOR: ON ĆE GLEDAOCIMA PRIREDITI NAJŽEŠĆI SE*S PRED KAMERAMA U OSMOJ SEZONI?! (FOTO)

OPET NEZGODA: VODITELJKA PAROVA DOŽIVELA UDES! Anđela Lakićević se zakucala u ogradu! (FOTO)

Sve je bliža osma sezona najpopularnijeg rijaliti šou programa "Parovi"! Međutim, produkcija se potrudila da pažljivo odabere nove učesnike koji će biti prava poslastica za publiku koja sa nestrpljenjem očekuje da se vrata najluksuznije vile otvore!

IMA SE MOŽE SE: MILI SE SPREMA ZA NOVU SEZONU, NAJVIŠE PARA JE DAO NA OVO?! (FOTO)

Među imenima potencijalnih učesnika našao se i pevač Bojan Vukmir za koga mnogi tvrde da će biti pravo osveženje za novu osmu sezonu Parova. Pored toga devojke za njega imaju samo reči hvale, pa ne treba da čudi što upravo one koje su imale avanture sa njim zapravo i najviše očekuju!

BILA LUDA ZA NJIM: PEVAČICA ORALNO ZADOVOLJILA BIVŠEG UČESNIKA PAROVA NASRED KLUBA, NI KONOBARI JOJ NISU SMETALI?! (FOTO)

Bojan je dobio poziv da se pojavi u Parovima, i za sada razmišlja o svemu, kao i svojoj daljoj karijeri! Međutim, ako postigne dogovor sa produkcijom on će biti hodajuća se*s mašina u vili! Iz svog ličnog iskustva vam mogu reći da nema devojke koja neće pasti na njegov šarm i završiti u njegovom krevetu! On se mnogo borio da se pozicionira na estradi i ovo mu je potvrda da je uspeo u tome jer kao što znate ne može tamo baš svako da uđe, već samo odabrani! Jedva čekam da vidim Bojana pred kamerama, jer znam da će bez ustežanja imati se*s pred svima! – rekla nam je devojka bliska pevaču!

RAZBESNELA SE PA POSLALA JASNU PORUKU ONIMA KOJI IH “HEJTUJU”: “NAUČITE RAZLIKU, STOKO”! (FOTO)

Podsetićemo vas, mladi pevač Bojan Vukmir već ranije pojavio u Parovima kada je bio muzički gost na žurkama! Tada su mnoge ukućanke komentarisale da je lep a da li će sada imati priliku to lično da mu kažu i možda ostvare neku romansu sa njim, ostaje da sačekamo početak osme sezone i vidimo!

MILJANA POLUDELA OD BESA NAKON IVANOVE PORUKE: KULIĆEVA MU ZABRANILA DA VIDI DETE NAKON OVOGA!? (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter