Izvor:
20.08.2019 u 07:58
0

KONAČNO JE USPEO DA SE UVUČE U NJEN KREVET: EVO SA KIM JE IRMA PROVELA NOĆ! (FOTO)

KONAČNO JE OTKRILA ISTINU: ON JE OSVOJIO SRCE ALEKSANDRE MARJANOVIĆ?! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Irma Sejranić Ilić, bila je jedna od retkih koja nije želela da ima ljubavnu vezu u velelepnoj vili! Međutim, sada nakon završetka rijaliti šou programa, muškarci se utrkuju da osvoje srce pevačice!

KADA SE POKLOPE KAZALJKE U PONOĆ, BIVŠA UČESNICA ĆE NAPUNITI 23 GODINE: Pogledajte KO je to u pitanju! (FOTO)

Izgleda da ona baš i nije previše zainteresovana da odgovori na njihova udvaranja pa tako i ne treba da čudi što je konačno našla sa kim želi da deli svoju postelju!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE KADRIĆA I BELLS IZ ISTANBULA: Golpčići ovako UŽIVAJU! (FOTO)

Ona je ovo podelila i sa fanovima na društvenim mrežama!Svi su se iznenadili kada su videli koga je odabrala! Sa njom spavaju njeni kućni ljubimci koji su vrlo razigrani i obožavaju svoju vlasnicu!

BAŠKARI SE PO PLAŽI: Pogledajte KAKO uživa bivša pobednica! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:instagram.com/irma.s.i/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter