Izvor:
20.08.2019 u 09:16
0

SADA IMA POJAČANJE: ON ULAZI U OSMU SEZONU PAROVA, ZBOG NJE ĆE MU MNOGI ZAVIDETI!? (FOTO)

DA LI JE OVO KRAJ: ĐINA NAKON OVE PORUKE NE MOŽE DA SE OPORAVI?! (FOTO)

Fitnes trener i model Bojan Todoroski sprema se za novu osmu sezonu Parova! Naime, on je u prošloj sezoni bio sa Teodorom Teom Radojičić, dok je napolju ostavio svoju devojku koja mu je ujedno bila i koleginica!

POKAZAO SE NA DELU: SUKI OVIM POTEZOM RAZORUŽAO SVE DAME! (FOTO)

Međutim, ovog puta je drugačije! Izgleda da je Bojan pripremio pravu strategiju pomoću koje planira da stigne do prvom mesta! On je čak i na svom instagramu podelio objavu devojke sa kojom bi želeo da uđe u rijaliti!

ZANOSNA SLAVLJENICA: IZABELA ALIJOSKI OSKUDNO ODEVENA MAMI NA GREH! (FOTO)

Izgleda da će mnogim momcima upravo ona da pomuti mozak! Da li će ovaj biti dobitna kombinacija i da li će ući u vilu ostaje da sačekamo da se otvore vrata najluskuznije vile na Balkanu!

Happytv.tv
Foto:instagram.com/bojan_todoroski_official/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter