Izvor:
22.08.2019 u 08:02
0

NOVAC SE LEPI ZA NJIH: Oni su otkrili koliko su im Parovi promenili život! (FOTO)

BOKSER POSTAO META PRETNJI REAGUJE I POLICIJA: ĐOLE TOMIĆ BRUTALNO SPUSTIO IVANA MARINKOVIĆA!? (FOTO)

Gotovo da ne postoji čovek u Srbiji koji se bar jednom dok je gledao rijaliti nije zapitao koliko učesnici pojedinih formata zarađuju. Oni imaju osećaj da se novac lepi za njih!

ALEKSANDRA POLUDELA OD BESA: Nakon što je Slađa SPUSTILA u emisiji, fatalna crnka OTKOPALA RATNE SEKIRE I DALA SE U NAPAD! (FOTO)

Sada su po prvi put neki od njih rešili da otkriju svoje zarade i pokažu da se zapravo isplati biti rijaliti učesnik! Pored populanosti koju su dobili, novac koji su uspeli da zarade mnogi mogu samo da sanjaju!

REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA U RIJALITIJU: Slađa napokon RAZVEZALA JEZIK i otkrila U KAKVOM JE ODNOSU SA KADROM! ŠOK!

Može da se živi od rijaliti, prezadovoljna sam svojim honorarom! Odmah nakon finala sam bila brzo isplaćena, može sve da se uradi sa tim novcem! – rekli su Izabela i Kadra.

Kada se slegnu strasti,shvatila sam da mi je taj honorar došao odlično! Moraš dosta da radiš kako bi zaradio taj iznos novca, plus nikakve troškove nemaš! – dodala je Dina!

Posmatrajući sve sa psihološke strane, siguran sam da sam najplaćeniji ove sezone! – rekao je Ivan Marinković!

Happytv.tv / Alo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter