Izvor:
22.08.2019 u 07:51
0

SVI SU SE USPANIČILI: GASTOZ NAPRAVIO HAOS, NAKON TOGA SE DOGODILO PRAVO ČUDO! (FOTO)

ISPLIVALA VRELA PREPISKA: MILI NAPRAVIO NEPROMIŠLJEN POTEZ, OVO ĆE GA SKUPO KOŠTATI?! (FOTO)

Bivši učesnik i dvostruki pobednik Parova, Nenad Marinković Gastoz baš zna da preplaši svoje prijatelje! Naime, on trenutno sa prijateljima uživa na mini odmoru a omiljeni provod mu je igranje na vodi!

NOVAC SE LEPI ZA NJIH: Oni su otkrili koliko su im Parovi promenili život! (FOTO)

Međutim, čini se da je ovoga puta otišao predaleko u svojim igrarijama! On je izveo skok u vodu nakon kog se nije odmah pojavio na površini vode već je zarodnio što je uplašilo gotovo sve koji su bili prisutni!

BOKSER POSTAO META PRETNJI REAGUJE I POLICIJA: ĐOLE TOMIĆ BRUTALNO SPUSTIO IVANA MARINKOVIĆA!? (FOTO)

Međutim, on se u poslednjem momentu pojavio sa osmehom na licu, što je njegove potpuno izbezumljene prijatelje nasmejalo, pa su nastavili sa njim da se zabavljaju na vodi! Čini se da Nenad baš zna da isprepada ljude!

ALEKSANDRA POLUDELA OD BESA: Nakon što je Slađa SPUSTILA u emisiji, fatalna crnka OTKOPALA RATNE SEKIRE I DALA SE U NAPAD! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter