Izvor:
23.08.2019 u 10:40
0

ONA IMA SVOG PRINCA: ALEKSANDRA VASILJEVIĆ STALA NA PUT GLASINAMA! KADRIĆ JE NE ZANIMA! (FOTO)

VIŠE NIJE SAMA: SANDRA MEDUZA POTVRDILA DA IMA DEČKA, ON JE USPEO DA JE OSVOJI?! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Aleksandra Vasiljević, otišla je sa svojim dečkom u Istanbul gde planiraju da uživaju u kupovini, ali i čarima noćnog života! Međutim, to ne bi bilo ništa čudno da se baš tamo ne nalaze i Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski! Ovo je odmah bio povod fanovima da napadnu Aleksandru kako je zapravo tamo otišla upravo zbog Kadrića!

DRAMA SE NASTAVLJA: Ivan Marinković u nikada većim problemima! Odrekla ga se i rođena sestra! (FOTO)

Ona nije obraćala previše pažnje na komentare da želi da bude kopija njihovih favorita, niti da je namerno otišla tamo kako bi napravila priču za rijaliti! Jednostavno sve komentare je uklonila sa društvenih mreža!

SVADBE IPAK NEĆE BITI: MILOJKO POTPUNO IZBEZUMLJEN, ZBOG NJE ĆE SVE PROPASTI?! (FOTO)

Najnovijom fotografijom ona je svima jasno stavila do znanja da nju zanima isključivo njen dečko sa kojim planira brak i decu, i da joj Elvin Kadrić zaista nije zanimljiv kao muškarac!

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter