Izvor:
24.08.2019 u 14:06
0

KADRA UHVAĆEN: Bels otkrila šta gleda dok je sa njom na putovanju! (FOTO)

IZABELA I KADRA NAPUSTILI ISTANBUL: Pogledajte koju DESTANACIJU će naredno posetiti! (VIDEO)

NE PADA JOJ NA PAMET DA SE SMIRI: Bivša takmičarka u punom gasu! (FOTO)

Jedan od trenutno najpopularnijih parova rijalitija, Izbaela Alijoski i Elvin Kadrić, uživaju u čarima Turske. Nakon Istanbula uputili su se u Trabzon, grad koji se nalazi u severoistočnoj Turskoj, na obali Crnog mora.

UDRUŽILE SE DVE NAJLPEŠE UČESNICE "PAROVA": Zajedničkim snagama odlučile da OBRADUJU obožavaoce na najlepši mogući način! (FOTO)

KAKO DOLIKUJE POBEDNIKU "PAROVA": Mladen Vuletić troši pare od pobede kako "valja i dolikuje"! (VIDEO)

Pre polaska na novu destinaciju, Bels je snimila Kadru koji je gledao crtaće. Skroz je bio fokusiran, baš kao malo dete.

KRALJICI RIJALITIJA FANOVI PRIREDILI IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN! Zahvalila im se na OVAJ način! (FOTO)

Sav stres , svađe, neslaganja i prepreke, sve je to iza njih. Ljubav je pobedila i učinila da se ovaj par održi i dokaže svima koji nisu verovali, da su suđeni jedno drugom.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/izabela_alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter