Izvor:
26.08.2019 u 15:16
0

VREME JE DA POPRAVI UTISAK: NJEGA STE ZAPAZILI U PRVOJ SEZONI PAROVA, SADA JE SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE OSME SEZONE? (FOTO)

IZBEGAVA POJAVLJIVANJA NA TELEVIZIJI: DALILA PONOSNO STALA UZ SVOG OCA! (FOTO)

Bivši učesnik Parova, i maneken Miloš Mićović, bio je učesnik prve sezone rijaliti šou programa Parove! Iako je tada želeo da privuče pažnju javnosti, na kraju se ipostavilo da nije bio dobar baš u tome! Međutim, sada je vreme kako njegovi prijatelji tvrde da popravi utisak!

ISPLIVALA PREPISKA GASTOZA I ŠMIZLE: NAKON PRIČE DA SU U SVAĐI OVO STAVLJA TAČKU NA SVE NAVODE! (FOTO)

Miloš je bio učesnik prve sezone i na razne načine je pokušao da privuče pažnju, ali to mu tada nije uspelo jer je bio mlad i neiskusan u tom televizijskom svetu! Međutim, sada je situacija drugačija i on će ukoliko uđe u Parove, pokazati sebe u pravom svetu! Mi bi iskreno voleli da ga vidimo tamo, ali opet na njemu je odluka! Sve što on odluči mi poštujemo. – rekao je njegov drug.

OVO SE JEDNOM VIĐA: Dalila napravila drastičnu promenu i šokirala fanove! (FOTO)

Da li će Miloš dobiti priliku od produkcije da popravi utisak, videćemo kada se vrata velelepne vile u Zemunu otovore!

Happytv.tv
Foto:Instagram.com/mr_micovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter