Izvor:
29.08.2019 u 16:35
0

DIREKTNO IZ TURSKE: POSEBAN AVION, POSLUGA, 15 KOFERA ODEĆE! OVO JE ZVEZDA PAROVA OSAM! (FOTO)

UCENE PRIJAVILA POLICIJI: BIVŠA UČESNICA U PAKLU ZBOG PORNO SLIKA?! (FOTO)

Turski glumac Nevzat Džan Ruzgar, koji je u seriji "Elif" odlično izneo ulogu Kerema, po svemu sudeći će krasiti najpopularniju vilu na Balkanu! Naime, kako otkriva naš izvor produkcija je sve obezbedila kako bi se ovaj popularni glumac pojavio u jednom segmentu Parova. Ovakvi formati ne postoje kod njih i njemu je bilo više nego zanimljivo da se pojavi u ovakvom projektu!

U FILMOVIMA ZA ODRASLE: MAČKICA NATALI DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! (FOTO)

– Kako bi se osećao kao zvezda kakva zapravo i jeste imaće direktan let samo za sebe i svoju ekipu, dok će ga na aerodromu dočekati luksuzna limuzina koja će ga dovesti direktno u vilu Parova! U razgovoru sa članovima produkcije izrazio je želju da poseti Srbiju, i upozna naše ljude jer do sada nije imao priliku za to! On će imati posebnu poslugu koja će brinuti da mu ništa ne fali, dok će mu njegov tim biti takođe na raspolaganju kako bi se osećao prijatno! – rekao nam je izvor upućen u dešavanja na polju rijaliti formata!

NEPRIJATNE SCENE ZA TRUDNICU: POKUŠALA JE DA IZAĐE IZ RADNJE SVI ALARMI SU SE POPALILI! (FOTO)

Sa sobom nosi čak 15 kofera odeće koju želi da nosi dok je u vili ali na raspolaganju će uvek biti i stilisti koji će se pobrinuti da upravo sve bude kako treba! Sa njim će se pojaviti i njegova koleginica iz iste serije, ali još je rano otkrivati njeno ime. – dodaje on!

DOSTA MU JE PRIČA AMATERA: VUK ĐURIČIĆ NAPRAVIO PRAVI HAOS NA PLAŽI A ONDA SE DIREKTNO OBRATIO NJOJ! (FOTO)

Izgleda da se priprema baš vruća jesen kada je u pitanju vila Parova!

Happytv.tv
Foto:Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter