Izvor:
30.08.2019 u 15:01
0

SAMO ZA HAPPY PORTAL IVAN I JELENA PRIZNAJU DA IH JE NAPAO FAN NA ULICI: Morali su da zovu komunalnu policiju! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

PONOVO NA MALIM EKRANIMA: UPOZNAJTE PAROVE U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU, SA NJOM VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! (FOTO)

Ivan Marinković i Jelena Ilić bili su gosti na portalu Happy televiziji te smo sa njima razgovarali na najrazličitije teme o tome šta rade i kako provode vreme.

Naime i Jelena i Ivan su imali neke neprijatene scene koje su doživeli od svojih fanova pa su nam prepričavali događaje o tome.

POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA INFARKT: JOVANU JEREMIĆ UMALO SAVLADAO BOL U GRUDIMA, POČELA DA SE GUŠI?!(FOTO)

Pohvalili su se i time da su se uselili u stan i smestili kao i da imaju odličan komšiluk.

Takođe, Jelena i Ivan planiraju odmor u Srbiji a Happy televizija će naravno biti ta koja će vam prenositi ekskluzivne informacije o našim bivšim takmičarima o tome gde su i šta rade.

NIKŠA JE NE ZANIMA: Nina Prlja OTKRILA sve o "bivšem" i potpuno ga RAZOTKRILA! (FOTO)

Ceo intrevju možete pogledati ovde:

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter