Izvor:
30.08.2019 u 15:04
0

MLADEN I ALEKSANDRA SAMO ZA PORTAL HAPPY TELEVIZIJE: Troše pare i bahate se, uživaju i planiraju ponovo u „Parove“!(VIDEO)

PROGLAŠENA JE SVETSKOM ZVEZDOM: A ona je spremna da PONOVO UĐE u najluksuzniju vilu! (FOTO)

Mladen Vuletić i Aleksandra Marjanović bili su gosti portala Happy televizije te smo sa njima pričali o najakuelnijim dešavanjima koji su u njihovim životima.

Naime, Aleksandra se trudi da uživa u životu i da iskoristi vreme na najbolji način radeći na sebi, ima planove i za YouTube kanal koji planira da otvori mada joj je namera, kako kaže, da uđe ponovo u rijaliti "Parove".

POČELE SU PRIPREME ZA SVADBU GODINE: A evo koga su mladenci izabrali za KUMU! (FOTO)

Mladen je već poznat kao stalni gost par mesta u Beograadu koja su aktuelna a gde ga, kako on kaže nalaze devojke. Mladen je takođe dao nagoveštaj da bi mogao da postane deo i sledeće sezone "Parova".

POBEGLA IZ ZEMLJE: BIVŠA UČESNICA NIJE MOGLA DA PODNESE PRITISAK! OVO JE PRAVI RAZLOG! (FOTO)

Pogledajte šta su za naš portal rekli Aleks i Mladen:

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter