Izvor:
09.09.2019 u 20:33
0

MILOJKO UHVAĆEN U RAZGOVORU SA DRUGOM ŽENOM: Evo kako je na to reagovala Milijana! (FOTO)

Milijana i Milojko Božić su od ovog vikenda supružnici. Ovaj par je po mnogo čemu neobičan mada ali svadba kojiu su imali je prava srpska tradicionalna svadba.

NADIRLJIVIJI MOMENAT: Đole i Đina drže prvenca u naručju! Rasplakaćete se od prizora! (FOTO)

Mlada je bila jako vesela kao i mladoženja te se čini da će ovaj brak potrajati u sreći i veslju a uskoro planiraju i da odu ma medeni mesec.

AKO ONA UĐE U SLEDEĆU SEZONU RIJALITIJA, BIĆE HAOS: Samo ona joj se može suprotstaviti! Očekujte ludilo u sezoni osam! (FOTO)

Međutim, izgleda da se Milojko redovno čuje sa Zoricom Radojković, bivšom učesnicom rijalitija "Parovi" sa kojom, po rečima mlade Milijane, vodi ozbiljne razgovore.

NAJNEŽNIJI TRENUCI IKADA: Bells i Kadra sakupljaju uspomene na najlepši mogući način! (VIDEO)

Kakvi su to ozbiljni razgovori sa tako privlačnom ženom, ne znamo ali ako ne smeta Milijani…

Happytv.rs
Foto: Instagram/ lanaa_bozic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter