Izvor:
15.09.2019 u 11:09
0

ON UMIRE: Priznao da očekuje da se to uskoro desi u vili! Svi zaćutali i zatrepereli! (FOTO, VIDEO)

U rijaliti šou programu "Parovi" traje i dalje upoznavanje i zauzimanje teritorije, svi otprilike shvataju gde su i šta rade kao i da su okruženi kamerama u vili sa ljudima koje na poznaju.

Neki su krenuli vrlo oštro i pompezno tako da su već počela koškanja koja nam donose uzbudljive dane pred nama. Tako je Alberto Galorini počeo da ispituje Snežu Kušadasi o njenoj vezi sa Stefanom a ona nije ostala dužna već je vrlo žestoko odgovorila kada je mladi Alberto ostao u čudu da se za dve godine veze nije ni poljubila sa svojim dečkom te je odgovorila:

ALBERTO STAVIO TAČKU! Nema ništa sa OVOM takmičarkom! Dina "izvukla" KO se sviđa njenom bratu! (FOTO)

– Pa rekla sam i da volim ironiju koja prelazi u sarkazama. Čitaj između redova, šta drugo da ti kažem, smatram da si inteligentan.

Na to se sit ismejao Ramel Arifi koji je prokomentarisao:

LAKIĆ OPLEO PO DINI GALORINI: Njegov surov potez koštaće je IZLASKA IZ VILE "PAROVA"! (FOTO)

– Ako u ovom rijalitiju umre neko od smeha to sam ja.– rekao je Arifi. Na to niko nije ništa odgovorio, samo su se nasmejali.

Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje.

PAO PRVI POLJUBAC OSME SEZONE: "Ako sam zauzeta nisam oduzeta!" Sanja zgrabila Alberta, nije stigao nije mogao da se izvuče! (FOTO, VIDEO)

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter