Izvor:
16.09.2019 u 09:58
0

ČAK I COKINA MAMA U ŠOKU: Mlada mama odlučila da uradi OVO a to je velika promena u njenom životu! (FOTO)

Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić, bivši učesnici rijalitija "Parovi" su iz ovog rijalitija dobili najbolje. Osim što su se zavoleli i verili, u rijalitiju je Coka i zatrudnela te su dobili malog Lazara.

NOVA LJUBAV NA POMOLU: Uhvatio je bekstejdžu i nije je puštao! (FOTO)

To je najveće bogatstvo koje učesnici mogu da dobiju kao i prijatelji koje stiču u velelepnoj vili a Coka i Nikola su ih sigurno stekli pa su im bili gosti u stanu kada su ovo dvoje pravili babine svom mezimcu.

MLADEN VULETIĆ POČINJE SVOJU PEVAČKU KARIJERU: Latio se mikrofona i patosirao sve prisutne! (FOTO, VIDEO)

I jedno i drugo se očigledno trude da udovolje jedno drugom kao i dečaku pa je mama Coka odlučila da iznenadi i napravi tortu. Za savet i recept je pitala mamu pa ju je iznenadila svojom željom da spremi tortu. Pa je Coka podelila svoje dopisivanje sa nama.

OD SVIH TAKMIČARKI IZABRAO JE BAŠ NJU: Sin Novice Zdravkovića startovao novinarku Happy portala! (FOTO, VIDEO)

– Ni Ona ne veruje da hoću da spremim kolač hahaha- napisala je Coka.

Nadamo se da će se Coka pokazati kao dobra domaćica.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ coka_tasic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter