Izvor:
16.09.2019 u 21:02
0

HAOS U VILI: TAKMIČARKA JE PALA NA POD. Nije ni mogla da pretpostavi šta će je snaći! (FOTO)

ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE ĆE VAM SE ZALEDITI KRV U ŽILAMA: Emisija "Ispovest"otkriva sve što se godinama guralo pod tepih! (FOTO)

Ivana Mitrović je prvi put u rijalitiju, a po svemu sudeći je shvatila kako treba da ispromoviše sebe i zna da je svaki minut na televiziji veoma skup. Ima veliku želju da postane pevačica, pa je odmah stvar preuzela u svoje ruke i krenula je da uveseljava ostale takmičare. Njen repertoar je veoma bogat pa peva i narodnjake ali i zabavnu muziku.

Mirjana Praizović je primetila da čim Ivana krene da peva Sneža počne za njom, pa je pitala Ivanu da li je to primetila:

-A što ti Ivana kada kreneš da pevaš Snežana odmah krene za tobom. Ti sada kreneš pevati i ona tu sa strane krene pevati?- upitala je Mirjana

-A da je pitam nešto sponatano zašto je ona ovde?- izjavila je Ivana

LAKIĆ BESAN KAO RIS: Burnu reakciju nije želeo da sakrije! Ovo ga je izbacilo iz takta! (FOTO)

SUKOB OD SINOĆ SE NASTAVLJA: Đole NAJSTRAŠNIJE OPLEO po Ivanii! (FOTO)

-Očigledno ne znaš ništa- rekla je Sneža

-Pa juče ste bile dobre prijateljice, šta je sada- rekla je Kiki

Ivana je nastavila da peva jer ne želi da gubi vreme, a Stefani Pavlović se zacenila od smeha pa je čak pala i na pod, ali nova takmičarka se nije obazirala.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter