Izvor:
17.09.2019 u 07:52
0

RIJALITI TEK POČEO A SVE VEĆ PRŠTI: Sudar titanki osetili svi u vili! Jelena Golubović počinje svoju IGRU! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti šou program "Parovi" tek što je počeo a atmosfera je već uzburkana. Takmičari već vide jedni u drugima konkurente koji pokušavaju da dođu do prvog mesta u rijalitiju.

BRUJI CELA VILA: Žestoka svađa je došla na red! Pokušao da je smiri pa je pozvao u krevet! (FOTO)

Slađa Petrović je "napala" Jelenu Golubović jer je ona postala predsednica velelepne vile.

VULETIĆ POKAZAO DEVOJKU: Rešio da se skrasi. Došlo je vreme da se zavodnik oženi ?!(FOTO)

Jelena se radovala previše rano, pobeda je bila moja tako da šta da vam kažem. Jelena pokušava da dominira. Samo tražiš podršku, te Lepa, te čika Era, stalno tražiš podršku, zašto?– rekla je uvređano Slađa Petrović.

KASNI RAZGOVORI I ŠAPUTANJA: Dini se nije svidelo kada je OVO čula! Nije joj bilo svejedno! (FOTO)

Jelena je iskoristila situaciju da prozove Slađu koja navodno ne želi da se toliko eksponira a zapravo želi da bude glavna te je Jelena pokazala da je mama igre i da neće tako lako izaći na kraj sa njom.

SPREMNA ZA OPERACIJE: Sve zbog izgleda i karijere. Takmičarke je razotkrile! (FOTO)

Radujemo se novim izazovima ove dve takmičarke.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter