Izvor:
17.09.2019 u 08:26
0

UDALA SE PA KRENULA U NOĆNI ŽIVOT: Milijana uživala do ranih jutarnjih sati sa OVIM bivšim takmičarom rijalitija! (FOTO, VIDEO)

Bivšta takmičarka rijaliti šou programa "Parovi", Milijana Bogdanović a od skoro Božić je napokon odlučila da živi punimplćima i uživa u svakoj sekundi vremena koje provodi van vile.

DANAS NAM JE DIVAN DAN: Aleksandra Marjanović otvorila rođendan provokativnom fotografijom a Happy portalu je otkrila kako i sa kime će ga provesti! (FOTO)

Na portalu Happy televizije ste imali priliku da pratite svadbu Milijane i Milojka a sada pratimo i njihov venčani život nakon rijalitija.

ZAOŠTRILO SE! Vila se već trese od svađe Slađe i Golubovićke! Jelena nije štedela reči, pokazala joj KO je ona u stvari! (FOTO, VIDEO)

Pošto su osvojili celu naciju, Miljana i Milojko sada mogu spokojno da uživaju u noćnom životu Beograda pa su tako zajedno sa još nekim bivšim takmičarima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Parovi" provodili sjajno vreme do ranijh jutarnjih časova.

VULETIĆ POKAZAO DEVOJKU: Rešio da se skrasi. Došlo je vreme da se zavodnik oženi ?!(FOTO)

Milijana je bila u društvu Marka Perovića, Ilijane Vagić ali i svog supruga Milojka. To je ostalo i zabeleženo na fotografiji na instagram profilu Perovića koju je podelila i Milijana.

PRIJATELJ MU JE SAOPŠTIO STRAŠNU ISTINU: O ženinoj prevari saznao je na ovakav način! (FOTO)

Ali ne možemo da ne zapazimo da Marko sedi pored Milijane a ne Milojko pored koga je njihova zajednička kuma Ilijana.

Snimak atmosfere iz izlaska možete pogledati OVDE.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ lanaa_bozic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter