Izvor:
18.09.2019 u 14:02
0

SIN ZVEZDE NARODNE MUZIKE UŽIVAO U LUKSUZU: Žene ga spopadaju na svakom koraku! U vili je jedan od najpoželjnijih! (VIDEO)

NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA: Otkrila KOGA se najviše PLAŠI u vili! (FOTO)

Dušan Zdravković je pokazao da je poslastica za ženske oči u vili, jer je postao jedan od najpoželjnijih muških takmičara. Javnosti je poznat kao neko ko je nasledio talenat za pevanje od oca Novice Zdravkovića.

Mnoge takmičarke se motaju oko njega kako bi mu skrenule pažnju, ali za sada on uspeva da im odoli.

SNEŽA ŽELI ZAUZETOG TAKMIČARA: Prvi znaci da im je veza u krizi. Iskusna rijaliti učesnica odmah iskoristila priliku?! (FOTO)

STROGO ČUVANA TAJNA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Sneža i Stojić IMALI SE*S?! (FOTO)

Pronašli smo sliku, na kojoj Dule uživa u dobrim kolima, verujemo da je to bilo za potrebe nekog snimanja. Njegov cilj ulaska u vilu je karijera koju želi da podigne na viši nivo.

Dule je istakao da će u početku biti povučen kako bi snimio situaciju, a kako će njegovo ponašanje biti tokom rijalitija, pratite Happy portal i saznajte.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/dule.zdravkovic.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter