Izvor:
19.09.2019 u 11:02
0

VENDI POKUŠALA DA ISPROVOCIRA ALBERTA: Htela je da mu objasni kako stoje stvari ali je on NIJE SLUŠAO, ostaje čvrsto pri svom stavu!(FOTO)

Voditeljka "Jutarnje kafice", Vesna Vukelić Vendi je pokušala da izazove Alberta Galorinija koji se već postavio kao neko ko je mirne prirode i ko se ne ističe mnogo.

SLUTI DA JE NE VOLI: Đina SPREMNA NA POROĐAJ PRED KAMERAMA, ali već je NAIŠLA na jednu PREPREKU! (FOTO)

Ona je pokuašala da mu stavi do znanja da neki stari igrači imaju mnogo veći autoritet nego on te da on ne sme da ulazi u duel sa njima kao i da nema svoje mišljenje već da drugi imaju autoritet nad njim.

TEŠKO JOJ JE BEZ BELLS I KADRE: Petrovićeva se setila ćerke i zeta, ovom izjavom ZAINTRIGIRALA NACIJU! (VIDEO)

Alberto se nije mnogo bunio zbog toga, rekao je da se on trudi da se ne svađa ni sa kim i da pokušava na miran način sve da reši.

– Svako ko ima raspravu sa mnom ja sačekam da taj neko iznese šta ima, njegovo mišljenje a posle toga ja ustanem i kažem. Ne smatram da neko ima autoritet nada mnom, to je samo neka moja percepcija i kako ja funkcionišem. Ja neću ni sa kim da se svađam.

JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI PREŠLA NA DRUGU STRANU: U provodu se toliko napila da je poljubila OVU OSOBU! (FOTO)

Vendi je pokušala da objasni da to nije stvar svađe nego nametanja mišljenja koje je on nije u stanju, po rečima Vendi, da iskaže.

Da li će Vendi uspeti da iziritira ovog mirnog dečka?

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter