Izvor:
19.09.2019 u 12:24
0

UDARILA LAVICA NA LAVICU: Golubovićka isprozivali Snežu Kušadasi ali joj ona nije ostala dužna! (FOTO)

U emisiji "Jutarnja kafica" sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, Jelena Golubović je pokušala da isprovocira svoju cimerku Snežu Jovičić.

LIJU SUZE KAO IZ KABLA: Skrhana bolom, nije mogla više da se suzdrži! Na tankom je ledu i to znaju SVI! (FOTO)

Naime, sve je krenulo sa pokušajem da uteše pobednicu "Novajlija", Anđelinu Nikolić koja trenutno prioživljava krizu u rijalitiju zbog toliko ljudi i zatvorenog prostora.

PANIKA U "PAROVIMA": SVI ZABRINUTI ZA SNEŽANU JOVIČIĆ, NIKO NE MOŽE VIŠE DA JE PREPOZNA! (FOTO)

Ali, onda je pokušala da uporedi Anđelinu sa Snežom objasnivši kako je mlada takmičarka pametna i kako ima lepotu te da joj nije potrebno više objašnjavati ništa za razliku od njene suparnice Sneže Kušadasi :

MILOJKO I MILJANA EKSKLUZIVO SA BRAČNOG PUTOVANJA: Pogledajte fotografije koje će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

.- Ja sam sigurna da je bistra, po pogledu vidim da nije glupa za razliku od Sneže koja je toliko glupa da joj se postavlja pitanje iz tri puta i ne može da skapira koje je pitanje uopšte. Anđelina shvata šta je pitanje samo ćuti i to previše ćuti za rijaliti. Kada bi Anđelina htela da je posavetujem, mogla bih i da je uključim u priču a Snežu ne. – objasnila je Jelena.

OSTAVILA GA U SUZAMA? IZGUBIO JE NAJVEĆU PODRŠKU: Svet mu se SRUŠIO! (FOTO)

– Ma šta ti imaš mene da učiš , ja sam takva kakva jesam- odgovorila je Sneža samouvereno.

Koja od ove dve iskusne rijaliti takmičarke će odneti pobedu?

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter