Izvor:
20.09.2019 u 11:37
0

ŽIVOT JE NIJE MAZIO! Ivanina baka sa kojom živi PROGOVORILA ZA HEPI PORTAL: „Ovo je njeno prvo odvajanje od nas“! (FOTO)

Osma sezona zabavno-humorističkog programa uveliko je počela, a takmičari su veoma interesantni, te nije ni čudo zašto konstantno intrigiraju javnost.

Naime, novi serijal "Parova" bio je podeljen na dva spektakularna ulaska.

Prvi deo takmičara ušao je u četvrtak, a drugi u nedelju.

Ono što je naciju već zaintrigiralo jesu nova lica koja krase srećnu televiziju.

Jedna od cimerki luksuznog kompleksa nadomak Beograda osvojila je velike simpatije gledalaca, a u pitanju je mlada Ivana Mitrović, koja će kroz boravak u popularnom rijalitiju podeliti veoma bolnu i tešku životnu priču sa milionskim auditorijumom.

Mitrovićeva je u tinejdž godinama ostala bez oca, a sa majkom već duže vreme ne živi.

Uoči ulaska u vilu ona je specijalno za portal Happy kazala da njena majka čak i ne zna da će ona učestvovati u "Parovima".

– Borila sam se sa anorkesijom nakon što mi je preminuo otac za kog sam bila veoma vezana – ispričala je Ivana, koja danas ima lep pogled na život zbog pozitivnog stava.

Ekipa Hepi portala nazvala je Ivaninu baku koja nam je otkrila da je ona i njen deka potpuno podržavaju.

Vidimo da joj je dobro tamo, nismo se nadali da će ući u rijaliti, ali pošto je već tamo želimo joj da duže ostane. Inače, ovo je njeno prvo duže odvajanje za nas – ispričala je baka atraktivne učesnice raskošnog kompleksa u Zemunu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter