Izvor:
20.09.2019 u 15:00
0

OTKRILA JEZIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI: „Muž me je VARAO i TUKAO!“ (VIDEO)


OVAKO IZGLEDA SAMO NEKOLIKO MESECI POSLE POROĐAJA: Ružica Veljkoivć dovela liniju do SAVRŠENSTVA! Pa odlučila da se vrati JAVNOM ŽIVOTU! (FOTO)
Sanja Mirkov odlučila je da bude iskrena za Happy portal, pa nam je za početak otkrila kako se ona oseća, i kakva je atmosfera u vili.
Naime, ona ne krije da ima dečka napolju, ali svima je zapalo za oko da ona čudno gleda Alberta Galorinia, a i zapazili smo da mu je sedila u krilo.
GASTTOZZ OVOM FOTOGRAFIJOM ZABRINUO SVE: Pokazao koliko je JAK! (FOTO)
Ne gajim emocije prema njemu, on mi je dobar prijatelj ovde, pijemo kafu, jedemo, pričamo, ja o mom dečku kako mi fali, a on meni o svojim problemima, uvek imamo neku temu za razgovor. Ja prema njemu ništa ne osećam.– bila je iskrena Sanja.
DO UŠIJU ZALJUBLJEN U ISKUSNIJU CIMERKU: Progovorio o jakim EMOCIJAMA, rešen da je OSVOJI! (FOTO)
Takođe, Sanja je imala jako tešku prošlost a rešila je da nam otkrije neke detalje.
Moj sadašnji dečko, zna celu moju prošlost, i moja ćerka mu je ispričala. Moj bivši muž me je tukao, živela sam sa njim šest godina, ali više nisam to mogla da podnesem. – rekla je Sanja.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter