Izvor:
21.09.2019 u 08:57
0

UMALO DA SE ZARATI: Golubovićeva ŽUSTRO na Nensi! (FOTO)

PROČITAJTE: ŽABČEVO PRIZNANJE: Otkrio KO mu najviše NEDOSTAJE! (FOTO)ž

Ujutru, dok je trajalo uključenje gledalaca, kada su takmičari ustajali, neki su se obukli, neki su ostajali u svojim spavaćicama.

Jelena Golubović se ubacivala u rasprave, ali joj Nensi to nije dozvoljavala. Naime, svašale su se oko toga ko se kako ponaša i koliko vredi, a sve to je narod imao prilike da vidi uživo!

– Ti si ustala ali se nisi umila i to govori dovoljno o tebi. U jutarnjem programu si, nauči da se ponašaš – ijavila je Nensi.

– Ja makar nisam u spavaćici niti mi se vidi bilo šta. Ti se nauči da ne pričaš takvim rečnikom. Meni niko ne može da parira – uzvratila je Golubovićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter