Izvor:
22.09.2019 u 06:13
0

POTRESLA JE BIVŠA LJUBAV: Sneža grca u SUZAMA! (FOTO) (VIDEO)

POGLEDAJTE JOŠ: PRAVA JE OPASNICA, ALI IMA VELIKO SRCE: Slađa još jednom pokazala KOLIKO JE HUMANA kada je priznala Kiki ŠTA ČINI ZA DECU BEZ RODITELJA!

U garderobi su se našle Stefani i Sneža, a imali su o čemu i da pričaju! Stefani je pevala najemotivnije ljubavne pesme, dok je Sneža prolila suze.

Ona je Stefani govorila da prekine, jer se na trenutak priseti bivšeg dečka, koji joj očigledno, sdeći po suzama, mnogo nedostaje.

– Ne znaš ti ništa Stefani, ne znaš kako je biti sa nekim šest meseci nerazdvojan, svaki dan smo provodili zajedno. – rekla joj je Sneža.

Stefani je pokušavala kroz pesme da pogodi koja bi najbolje opisala njen ljubavni status, ali nije joj polazilo za rukom.

POGLEDAJTE U VIDEU:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter