Izvor:
22.09.2019 u 06:35
0

„PRE SI BILA NORMALNIJA“: Jelena savetuje Draganu nakon RASKIDA sa Dimitrijem! (FOTO)(VIDEO)

Jelena i Dragana našle su sejedna nasuprot druge u razgovoru oko ljubavi. Jelena je savetovala Draganu kako nije trebala da žuri sa Dimitrijem, jer ipak nisu napolju, već da će konstantno vreme provoditi zajedno.

On je totalno moj tip muškarca, ali ja sam previše emotivna, čas plačem, čas se smejem – rekla je Dragana.

Tebi da se on dopao, ne znam ni ja koliko, ti njega ne bi ostavila. Pre si bila normalnija, ne znam šta ti se desilo da poludiš toliko za nnjim, trebala si ipak malo da sačekaš, tek smo ušli, tek se svi upoznajemo – odgovorila joj je Jelena.

Njih dve su nastavile razgovor uz prisećanje kako je tekla veza sa Dimitrijem, ali se čini da Dragana ne želi da odustane od njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter